Federal Alliance of European Federalists

ΕΥΡΩΠΗ SOS - ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΓΙΑ ΖΩΕΣ & ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΨΥΧΗ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Κρίσιμες αποφάσεις παίρνονται σε σε κρίσιμες στιγμές αλλάζουν και την πορεία της ιστορίας. Καλούμε για ένα άλμα προς τα εμπρός στην στην ιστορία ευρωπαϊκή με δημιουργία μιας μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αρχικά μεταξύ των των χωρών και που Ένωση λαών Ένωση επί επί του παρόντος δεν χαίρουν καλής αντιμετώπισης αντιμετώπισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια στιγμή απόλυτης ανάγκης. Θέλουμε το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ευρωπαϊκής ενοποίησης να πετύχει. Για να γίνει κάτι κάτι τέτοιο, πρέπει να ληφθούν υπόψη των τα συμφέροντα και οι προσεγγίσεις όλων των συμμετεχόντων χωρών. Εάν τουλάχιστον 9 χώρες της ΕΕ προσχωρήσουν στην Ομοσπονδία, μπορεί αυτή να αναγνωριστεί νομικά ως "ενισχυμένη μορφή συνεργασίας" στο πλαίσιο πλαίσιο της Συνθήκης Συνθήκης της Λισαβόνας, δημιουργώντας έτσι έναν ομοσπονδιακό ομοσπονδιακό εντός εντός της ΕΕ.

Καθώς η πανδημία πανδημία του Covid-19 εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο την προκαλώντας θάνατο και οικονομική καταστροφή, μια άλλη μάχη βρίσκεται βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη, μια μάχη για την ψυχή της Ευρώπης Ευρώπης.

 

Στις χώρες της ΕΕ ΕΕ που πλήττονται περισσότερο από τη νόσο, υπάρχει ευρέως διαδεδομένη η αίσθηση μεταφράζονται ότι η αλληλεγγύη και και ηγετική ικανότητα λόγια της Ευρώπης είναι μόνο λόγια εντυπωσιασμού που δεν μεταφράζονται σε συγκεκριμένες ενέργειες η αυτό απαιτείται απαιτείται. Παρά ορισμένες αξιοσημείωτες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, η αλήθεια αλήθεια είναι ότι κάθε χώρα χώρα έχει αφεθεί στα δικά της μέσα, χωρίς την υποστήριξη των Ευρωπαίων Ευρωπαίων αδελφών, δείχνοντας σαφώς ότι ότι το ευρωπαϊκό ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι εύθραστο.

 

Αυτό που είναι πιο ακόμη είναι καταστροφικό είναι ότι με την οικονομία πραγματικά παγωμένη παγωμένη κλεισίματος κλεισίματος των λόγω αιτίας του ιού, ορισμένοι από εταίρους τους κορωνο ευρωπαΊους εταίρους αρνούνται να εξετάσουν ομολόγων την έκδοση "εισροή-ομολόγων" για την εισροή ρευστότητας στο σε όλη σύστημα Ευρωζώνη Ευρωζώνη. Έτσι η κάθε αγωνιστεί κυβέρνηση αφήνεται να βασικό για τον εαυτό της, χωρίς ένα παροχή εργαλείο εργαλείο εργαλείο πολιτικής προσφοράς είναι είναι ρύθμιση ρύθμιση δημόσιας προσφοράς και και παροχή πακέτων πακέτων που χρήματος την κινήτρων. Ενα εγχείρημα που που στηρίζεται στη στη δυσπιστία και στην έλλειψη αλληλεγγύης, σε ρυθμίσεις για που ωφελούν ωφελούν μόνο κάποια μέρη και όχι το σύνολο, δεν μπορεί να αντέξει αντέξει για πολύ.

 

Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε σοβαρή κάνουμε προειδοποίηση για για το μέλλον του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και και των έκκληση προς τους ηγέτες των κρατών μελών και κεντρικών κεντρικών θεσμικών οργάνων της ΕΕ να συνεργαστούν με πλήρη πλήρη συναίσθηση των σχέδιο ιστορικών ιστορικών ευθυνών τους και ένα επεξεργαστούν και σχέδιο το οποίο θα τις όλες τις ευρωπαϊκές ωφελήσει και χώρες πολίτες πολίτες. Αυτό θα έπρεπε να να συμβεί εχθές, είχε σίγουρα σίγουρα σίγουρα μπορεί να περιμένει αλλά από αύριο αύριο.

 

Καλούμε τους ηγέτες των που 14 κρατών μελών της υπέρ ΕΕ ΕΕ είναι σήμερα υπέρ των "ευρωομολόγων" - "ευρωομολόγων" - "ευρωομολόγων

Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σλοβακία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Σλοβενία, Λετονία, Εσθονία, Κύπρο και Λουξεμβούργο - με την υποστήριξη υποστήριξη οποιασδήποτε οποιασδήποτε όμοια σκεπτόμενης χώρας της ΕΕ ΕΕ, να λάβουν άμεσα Ομοσπονδίας μέτρα για τη τη σύσταση Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής μέσω υιοθέτηση της υιοθέτηση ενός Ομοσπονδιακού Συντάγματος. Ενώνοντας έτσι δυνάμεις και και δημιουργώντας θεσμούς πραγματικής πραγματικής ενότητας και αμοιβαίας υποστήριξης, μια τέτοια Ομοσπονδία θα θα μπορέσει στο να μιλήσει με μία φωνή οργάνων Ευρωπαϊκό θεσμικών Συμβούλιο και έναντι των άλλων άλλων θεσμικών ΕΕ της ΕΕ ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Κεντρικής Τράπεζας, και ακόμη προς τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Σε μια σωστά δομημένη Ομοσπονδία, ένα Ομοσπονδιακό Σύνταγμα εγγυάται διαχωρισμό ένα σαφή διαχωρισμό

μεταξύ των αρμοδιοτήτων των των ομοσπονδιακών οργάνων και των των εξουσιών κυρίαρχων κρατών μελών. Ενα κεντρικό ομοσπονδιακό όργανο όργανο φροντίζει μόνο για για τα κοινά συμφέροντα όλων των των μελών και όλων (πολιτών δικαιώματα, προστασία του του πολιτικά, το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, η κρίση κρίση του μεταναστευτικού, η εξωτερική πολιτική / άμυνα, το κοινό νόμισμα και φυσικά φυσικά καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η παρούσα πανδημία λόγω λόγω Covid-19). Σε όλα τα άλλα πεδία πεδία, τα κράτη μέλη παραμένουν κυρίαρχα, διατηρώντας τα δικά τους θεσμικά όργανα, τις παραδόσεις τους, κλπ. Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης, δεν υπάρχει περιθώριο μονομερούς μονομερούς εθνικού εγωισμού.

 

Ελπίζουμε ότι τελικά τελικά όλες οι χώρες της ΕΕ συμφωνήσουν συμφωνήσουν συμφωνήσουν να ενταχθούν σε μια πιο στενή πολιτική πολιτική οντότητα αυτού αυτού του είδους είδους. Προς το παρόν, ωστόσο, οι χώρες εκείνες εκείνες που που ευνοούνται πρέπει από τις προσεγγίσεις και τις πολιτικές πολιτικές της ΕΕ πρέπει πρέπει να είναι αυτές που δημιουργούν την θα και λιγότερο για αλλαγή αλλαγή.31 Μαρτίου 2020

Leo Klinkers, Presidente da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Lorenzo Sparviero, Co-fundador da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Michel Caillouët, Co-fundador da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Catherine Guibourg, Co-fundadora da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Peter Hovens, Co-fundador da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Mauro Casarotto, Secretário e Co-fundador da F.A.E.F. (Aliança Federal dos Federalistas Europeus);

Georgios Kostakos, Director da FOGGS (Fundação para a Governação Global e Sustentabilidade);

Martina Scaccabarozzi, + Europa Milano;

Koen van Bremen, Federalismo pela Paz;

Francesco Paolo Sgarlata, Director do Europe Today.

pt_PTPortuguês